Gabriel Mistodie

Blogger

Românii au câștigat din nou dreptul de a vota la Revoluția din 89. Acest drept a fost câștigat de semenii noștri care au trecut prin gloanțe, foc, frică și întunericul comunismului. 

Voi, cei care acum aveți drept de vot sunteți datori să ieșiți din întuneric, să vă informați corect și să votați. Știu și probabil sunteți și voi sunteți conștienți că unii din actuala clasă politică vor să vă țină în întuneric, de aceea, mai ales pentru influenceri și pentru tinerii cu inițiativă am un mesaj: implicați-vă în jocul politic, nu rămâneți doar la actul de a vota. Sunteți cetățeni ai acestei țări în fiecare zi a vieții voastre, nu doar atunci când votați. IMPLICAȚI-VĂ!!!

Încercați să înțelegeți politica, încercați să vă îndepliniți datoria cetățenească și nu uitați că atât drepturile, cât și obligațiile voastre, se opresc doar la alegeri. Dacă ați votat pe cineva și nu sunteți mulțumiți, puteți să vă faceți auziți în multe feluri acum. Aveți la dispoziție internetul, mass-media și strada. Orice demnitar este în slujba cetățenilor și tot cetățenii îl pot "concedia". 

 

INFORMAȚI-VĂ și FOLOSIȚI-VĂ de DREPTURILE voastre! Haideți să începem cu votul!