Iuliana Bostan

Antreprenor, Cool Avenue

DE ce (oare) VOTEZ?

Votez pur și simplu. NU rațional. NU emoțional. NU din patriotism. NU demonstrativ. Nu din inerție. NU din responsabilitate. Nu din obligație. Nu din datorie față de țară. Nu din datorie față de mine sau de copiii mei… Nu din impuls. Nici din motive ostentativ inșirate ca perlele pe un lanț din sârmă ghimpată.

 

Și totuși… DE ce (oare) VOTEZ?

 

VOTEZ pentru că știu cine sunt, ce vreau, ce am și ce pot. Votez pentru că, înainte de toate și de orice, m-am născut în această țară și am ales să rămân aici din rațiuni greu de descifrat rațional și deci votul meu are valoare din această perspectivă. Votez în cunoștință de cauză, asumat și cu încredere.

Nu cu încrederea că va fi o majoritate sau alta, că un partid va fi mai bun decât altul, că niște politicieni vor face mai mult decât alții, că Parlamentul va avea o culoare politică sau alta.

Votez cu încrederea că această țară în care trăiesc, muncesc, simt, râd, plâng, visez, cresc... alături de copiii mei, de familia, de prietenii, de colaboratorii mei, de toți românii merge în direcția care trebuie, e pe calea ei! 

Votez pentru mine! Votez pentru ceea ce sunt astăzi, cu încrederea că mâine voi fi și mai bine! Și binele (chiar) este molipsitor!